Editorial

L'EDITORIAL

El Barça, enfangat als tribunals

L'acumulació de demandes i querelles fan un mal irreparable al club, ara que l'equip de futbol és el millor de la història

No es tracta de fer ara i aquí una causa general contra la junta del FC Barcelona pels diversos casos judicials en què s'està ficant. Aquí ningú no és oficialment culpable de res fins que un jutge ho dictamini. Ara bé, l'acumulació de demandes i querelles que vénen de diferents fronts –estatals, internacionals i de l'entorn de l'entitat–fan un mal irreparable al club, just quan tothom coincideix que l'equip de futbol és, probablement, el millor de la història.

Aquests dies, els mitjans en van plens, de les repercussions del cas Neymar, un afer que va provocar la dimissió de tot un president, Sandro Rosell. Aquesta setmana el mateix Rosell, Josep Maria Bartomeu i Neymar han declarat a l'Audiencia Nacional per un suposat delicte de corrupció i estafa.

Encara porta cua també l'acció civil de responsabilitat contra Joan Laporta i setze directius més, un cas encara obert. La Masia també s'ha vist esquitxada. La FIFA va prohibir al club incorporar jugadors per haver incomplert la normativa de fitxatge de menors, i l'empresa MCM ha presentat un recurs a l'Audiència Provincial per l'explotació de la publicitat. El Barça també està enredat amb la UEFA per la incomprensible sanció per les estelades, i la justícia espanyola també li va al darrere per la xiulada a l'himne espanyol en la final de la copa. Un batibull judicial difícil d'entomar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)