Editorial

L'EDITORIAL

Al camp del cuer, sense confiar-se

Luis Enrique va fer ahir una convocatòria amb tots els pesos pesants de la plantilla i va deixar clar que avui no hi haurà rotacions

El líder de la lliga, el Barça, juga avui al camp del cuer, el Llevant. El partit es juga a les dotze del migdia, un horari gens habitual per als blaugrana. En circumstàncies normals, l'equip de Luis Enrique hauria de sumar avui una nova victòria, però en l'esport mai pots dir que res està guanyat abans de jugar-se. I l'entrenador del Barça i els seus jugadors ho tenen molt i molt clar. Luis Enrique va fer ahir una convocatòria amb tots els pesos pesants de la plantilla i va deixar clar en la roda de premsa que avui no hi haurà rotacions al Ciutat de València. El 7-0 de dimecres contra el València en l'anada de les semifinals de la copa, que fa disminuir molt la importància del partit de tornada de dimecres vinent, ha convertit el duel d'avui contra el Llevant en la gran prioritat.

El Barça ha guanyat dues vegades la lliga al camp del Llevant en les últimes temporades, i té molt clar que és en aquests camps on es guanyen els títols. El Barça té molt ben encaminada la lliga, i els tres punts que hi ha en joc avui són tan importants com els que es van guanyar contra l'Atlético de Madrid en la jornada anterior.

El Llevant és el cuer, però ha guanyat els dos últims partits que ha jugat a casa. El partit, a més, és a les dotze del migdia, un horari inhabitual que posa un punt d'incertesa. En tot cas, el Barça ha de sortir concentrat i no donar cap oportunitat al seu rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)