Editorial

L'EDITORIAL

Un triomf més encara que amb poc futbol

Repetir el futbol del 7-0 en la copa de dimecres era quasi impossible, però tampoc calia tanta diferència de joc

El Barça va guanyar al camp del cuer de la lliga, el Llevant, i manté el lideratge del campionat amb tres punts més que l'Atlético de Madrid. Amb aquest triomf, l'equip que dirigeix Luis Enrique iguala el rècord de 28 partits invicte del Barça de Pep Guardiola del curs 2010/11 i dóna a l'entrenador asturià la victòria número 80 en els 100 partits en què ha dirigit l'equip des de la banqueta blaugrana. Dues dades històriques, per al Barça i per al seu entrenador, que van coincidir en un partit que no passarà precisament a la història pel futbol que s'hi va veure.

El Barça va sortir amb l'equip de gala, excepte Busquets, gairebé confirmant el que havia dit Luis Enrique en la prèvia, que no hi hauria rotacions. Els blaugrana van anar per feina, i l'àrbitre va anul·lar erròniament un gol a Messi que podria haver canviat el partit. Podria, perquè quan sí que va arribar el 0-1, el Barça va tornar a ser un equip semblant al de Màlaga, ja que va patir molt per controlar el rival i va protagonitzar comptades aparicions en atac. En alguns moments va semblar que al Barça ja li anava bé el 0-1, tot i que això signifiqués jugar amb foc. Una errada, un rebot, podrien haver suposat dos punts menys per al líder. I la lliga no està per anar fent regals. Al final, amb el 0-2 de Luis Suárez, els culers van poder respirar tranquils. Repetir el futbol del 7-0 en la copa de dimecres era quasi impossible, però tampoc calia tanta diferència de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)