Editorial

L'EDITORIAL

L'Espanyol, un autèntic desastre

L'efecte Galca ha estat foc d'encenalls i és hora de prendre les primeres decisions esportives transcenden-tals

La derrota d'anit a Cornellà-el Prat contra la Real Sociedad deixa l'Espanyol un punt per sobre de la zona de descens. Des que Constantin Galca va substituir Sergio González a la banqueta blanc-i-blava, l'Espanyol ha sumat 5 dels 27 punts que s'han posat en joc i no ha guanyat cap dels últims vuit partits de lliga que ha jugat.

Tot això és el desastre que ens mostren les xifres, sempre fredes. El problema de l'Espanyol és molt més gran que el que ens diuen uns números impresentables, perquè a més de no sumar punts, l'equip de Constantin Galca no juga a res. I pitjor encara, quan no es pot o no se sap jugar, sempre es pot aportar intensitat, anar a totes i lluitar per cada una de les pilotes. I l'Espanyol tampoc fa això –si exceptuem la trilogia contra el Barça–. I els aficionats poden perdonar moltes coses, però de cap de les maneres que no es lluiti. Ahir, els seguidors, els que no van marxar abans d'hora dels poc més de 14.000 que van anar a l'estadi, van cridar en diversos moments que volien jugadors que sentissin els colors.

El nou projecte de l'Espanyol de Chen Yansheng voreja l'infern. Tota la il·lusió que va portar l'arribada del nou propietari ha quedat en no res en uns quants partits. L'efecte Galca ha estat foc d'encenalls i és hora de prendre les primeres decisions esportives transcendentals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)