Editorial

L'EDITORIAL

Una final adornada amb un rècord

Que ja estigués tot resolt abans no ha de treure gens ni mica del valor que té per al Barça tornar a ser en la final de la copa

El Barça va certificar ahir la classificació per a la 38a final de la copa de la seva història. El 7-0 del partit d'anada va convertir l'enfrontament d'ahir a Mestalla en un tràmit, però que ja estigués tot resolt no ha de treure gens ni mica del valor que té per als blaugrana tornar a ser en la final de la copa i poder defensar el títol. Per arribar a la final calia fer les coses molt bé durant el mes de gener i la primera setmana de febrer, quan es van encadenar les eliminatòries. I el Barça ho va fer. I avui sabrà quin equip serà el seu rival en la final del 21 de maig, dia en què intentarà alçar per segon any seguit el trofeu de copa, fita que no assoleix des del 1998.

Certificat el pas a la final, ara toca que es designi la seu de la final. I com sempre que hi ha el Barça pel mig –sis finals en els últims vuit anys–, hi haurà discussions i polèmica. Com a mínim, que hi hagi una decisió ràpida i que no maregin gaire la perdiu.

A més de passar el tràmit per arribar a la final, el partit d'anit a València tenia el gran al·licient de veure si el Barça 2015/16 de Luis Enrique encadenava el partit número 29 invicte i era capaç de superar el rècord de 28 partits seguits sense perdre que compartia amb el Barça 2010/11 de Pep Guardiola des de diumenge passat. I la ratxa continua. El gol de Kaptoum en el tram final va permetre que aquest Barça ja sigui el que ha encadenat més partits sense perdre de la centenària història del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)