Editorial

L'EDITORIAL

El Bernabéu, recinte prohibit per al Barça

Per la simple raó que als seguidors del Madrid no els agrada veure el Barça al seu camp es descarta l'opció més lògica

Els aficionats del Real Madrid tenen tot el dret del món a no voler que el Barça jugui la final de la copa del Rei al seu camp, però aquesta hauria de ser una raó secundària a l'hora de decidir la seu d'una final que, d'entrada, hauria d'estar definida a principi de temporada, com es fa en tots els països civilitzats.

El Barça ha jugat sis de les últimes vuit finals de la copa i mai s'ha previst la possibilitat de jugar-ne alguna al Bernabéu, que és el terreny de joc que ofereix més capacitat per als seguidors, més prestigi fins i tot per a la competició i més confort per a les dues aficions i tots els jugadors. Les excuses que han arribat des de Madrid per descartar aquest camp en favor d'un de més petit i que ofereix pitjors condicions en tots els sentits –el Vicente Calderón– haurien de posar vermells els responsables del futbol espanyol.

Fins i tot el seleccionador estatal, Vicente del Bosque, i el president de la LFP, Javier Tebas –tots dos madridistes– admeten que la millor solució per al futbol espanyol és que la final es jugui al Bernabéu. Florentino Pérez, que és qui prendrà l'última decisió de no deixar el camp, confirma allò que sempre hem advertit molts des de Catalunya, la fal·làcia del tarannà dialogant, solidari i humil del Madrid. És un club que es defineix i funciona, sobretot, per l'enveja envers el màxim rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)