Editorial

L'EDITORIAL

La confusió s'instal·la en l'Espanyol

Els jugadors no poden ser els que decideixin el futur d'un entrenador que ha sumat 2 de 27 punts, és feina de la junta directiva

Ningú ha dit que la decisió de fer fora un entrenador –en aquest cas Constantin Galca– sigui fàcil de prendre, però la confusió que s'ha instal·lat a l'Espanyol sobre qui mana realment en el club és un problema que pot empitjorar encara més la situació esportiva de l'equip.

Després del 0-5 de dilluns contra la Real Sociedad tothom tenia clar que Mestalla era l'última oportunitat del romanès, que només ha sumat 2 punts de 27 a la lliga i ha abocat l'equip a tocar de la zona de descens. Però aquest no és el principal problema, sinó la gestió de la situació que està fent el club i també els jugadors. La versió que ha sortit a la llum davant l'afició és que són els jugadors els que van defensar Galca després de la humiliació contra la Real Sociedad i els que continuen fent-ho després de perdre contra el València. Davant d'aquesta situació una part de la junta encara creu que Galca té marge per salvar l'equip mentre els noms dels seus possibles substituts, començant per José Antonio Camacho –un nom que pertany clarament al passat–, comencen a sortit en un grapat de mitjans de comunicació.

Els jugadors no poden imposar una decisió d'aquest calat a la junta i els responsables del club no poden permetre que s'airegin a la premsa divisions en la junta en un tema tan transcendental. La gestió de la crisi està fallant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)