Editorial

L'EDITORIAL

Un futbol espectacular que fa ràbia

El que els fa mal és el futbol, el gran, brillant, original i espectacular futbol que són capaços de fer Messi, Neymar i Luis Suárez

El 6-1 que el Barça va clavar al Celta diumenge al Camp Nou, amb el penal que va marcar Luis Suárez a passada de Messi, ha tornat a recollir elogis d'arreu del món. Per ser precisos i fidels a la realitat, de quasi tot el món. Perquè, una vegada més, les genials accions dels jugadors del Barça no són acceptades de bon grat per bona part dels mitjans de comunicació de Madrid. Ja sabem des de fa temps que els èxits del Barça couen a Madrid. Com fan mal aquí els del Real Madrid, però aquesta insistència a buscar els tres peus al gat a qualsevol cosa que facin les estrelles blaugrana ja passa de mida.

És veritat que és millor no fer cas del que fan i diuen, però també ho és que girar la cara i mirar cap a una altra banda tampoc serveix de gaire res. Diumenge a la nit i ahir, a Madrid estaven rabiüts i buscaven complicitats, que no van trobar, al Celta. S'agafen al penal indirecte, o al fet que Messi va xutar la falta amb què va marcar des d'on no tocava, però el que els fa mal és el futbol, el gran, brillant, original i espectacular futbol que són capaços de fer Messi, Neymar i Luis Suárez. I els resultats i els títols que acaben arribant gràcies a aquest futbol. El Barça mana en la lliga, és en la final de la copa i a punt de reprendre el camí en la Champions. Gaudim del seu futbol i deixem que diguin el que vulguin, tot i que mirant-los de reüll, que tampoc es tracta que ens prenguin per enzes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)