Editorial

L'EDITORIAL

Una desfeta que condiciona el futur

Doncs després del que es
va veure ahir,
el futur de l'equip i del seu personal es preveu força complicat

El Barça va quedar ahir eliminat en els quarts de final de la copa de manera inacceptable. Amb el potencial que té, tot i els problemes físics d'alguns jugadors i la mala forma d'altres, continua sent un equip molt superior al Bilbao. Res del que es pugui dir pot justificar una derrota com la d'ahir. L'equip, dirigit per Xavi Pascual, havia jugat les sis últimes finals, de les quals n'havia guanyat tres, i el Barça no quedava fora de la copa en el primer partit des del 2008, abans de l'arribada de l'actual entrenador a la banqueta blaugrana.

El Barça es va quedar en blanc la temporada passada i en aquesta, tot i haver guanyat la supercopa, està patint, i molt, en el Top 16, i ara que ha arribat el primer gran títol de la temporada, ha fracassat estrepitosament.

Xavi Pascual, que acaba de complir vuit anys al capdavant de l'equip, va dir abans-d'ahir que pensava que la copa condicionaria el que passaria en el futur i en el Top 16. Doncs després del que es va veure ahir, el futur de l'equip i del seu personal es preveu força complicat. La copa ja s'ha perdut, a Europa l'equip està obligat a reaccionar immediatament si no vol que el seu trajecte s'acabi en el Top 16 i la lliga, amb el fracàs d'ahir i la irregularitat europea, pot acabar sent una paret molt difícil de superar si queda com a última possibilitat d'evitar una segona temporada sense títols grans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)