Editorial

L'EDITORIAL

El Barça no falla; els altres sí que ho fan

Perquè aquell Real Madrid que estava a un punt del Barça abans que els blaugrana juguessin contra el Celta ara és a nou punts

Fa dos diumenges, el Barça va sortir a la gespa del Camp Nou per jugar contra el Celta empatat a punts amb l'Atlético de Madrid i amb el Real Madrid a un punt. El Barça arrossegava encara el partit ajornat contra l'Sporting de Gijón amb motiu de la participació dels blaugrana en el mundial de clubs i, per tant, havia jugat dos partits menys que els seus rivals. Dos partits que el Barça va guanyar –6-1 contra el Celta aquell diumenge en un exhibició memorable i 1-3 a Gijón dimecres passat–, igual que va ser capaç de guanyar dissabte al camp de Las Palmas.

El Barça, doncs, va ser capaç de guanyar tres partits de lliga en una setmana, cosa que els precedents demostren que és molt complicat de fer, i aquests nou punts li han donat un impuls que hauria de ser decisiu per guanyar la lliga. Perquè aquell Madrid que estava a un punt del Barça abans que els blaugrana juguessin contra el Celta ara és a nou punts. L'equip de Zidane, que goleja al Bernabéu, té problemes quan surt del seu feu en la lliga. Va empatar al camp del Betis, va guanyar en els minuts finals a Granada i ahir va tornar a empatar a Màlaga –aquell camp on el Barça va jugar molt malament, va patir molt però va saber guanyar–. I és a nou punts. I l'Atlético, que ahir va empatar a casa amb el Vila-real, a vuit. I la propera jornada toca derbi entre els dos equips madrilenys al Santiago Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)