Editorial

L'EDITORIAL

El campió reprèn el camí cap a la glòria

El gran objectiu
és guanyar
la lliga de campions i
ser el primer equip que
és capaç
de revalidar
el títol

El campió torna a la lliga de campions. El Barça juga avui contra l'Arsenal, a Londres, el primer partit del camí cap al gran objectiu de la temporada: guanyar la Champions i ser el primer equip que és capaç de revalidar el títol des que l'antiga copa d'Europa es juga amb el format actual. És el repte dels reptes, el que ningú ha estat capaç de fer.

El Barça és el favorit pel simple fet de ser el campió, tal com va reconèixer ahir Luis Enrique en la roda de premsa. La història també ens diu que el Barça ha eliminat l'Arsenal d'Arsène Wenger quan s'han vist les cares en aquests últims anys. També en la final de París del 2006. La història i les estadístiques, però, no guanyen partits i el Barça s'haurà de posar les piles avui a l'Emirates contra un equip que està fent una bona temporada i que té molts jugadors de qualitat. El Barça és a Londres segur de les seves forces, però ha de sortir al camp plenament concentrat per evitar sorpreses. Partits com el de dissabte a Las Palmas, o com els de Màlaga i Granada no es poden repetir. L'equip ha de sortir a totes, com en les grans nits europees i començar a enllestir el camí cap als quarts de final avui mateix. La tornada és al Camp Nou, amb tot el que això significa, però haver de remuntar no seria un bon senyal. La ratxa d'imbatibilitat es posa en joc en un camp difícil, però assequible si el Barça fa el que sap fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)