Editorial

L'EDITORIAL

El Barça deixa enrere l'Emirates

Dos reptes més assolits: primera victòria a l'Emirates Stadium i
dos gols de Messi al porter txec Petr Cech

El Barça va fer ahir un pas molt important en el seu camí en la lliga de campions. El 0-2 a Londres contra l'Arsenal deixa l'eliminatòria molt ben encarrilada i els blaugrana poden mirar amb molt d'optimisme el seu futur en la màxima competició europea. L'equip de Luis Enrique va afrontar el partit com s'ha de fer en un duel de Champions i va mostrar tota la solidesa i tot el saber fer que no havia demostrat en els últims desplaçaments en la lliga. Per guanyar a l'Emirates, calia sortir concentrats al màxim perquè el rival no era un equip qualsevol. Luis Enrique era el primer que ho tenia clar i va sortir amb l'equip de gala, el que jugaria la final de la Champions si es fes demà passat. L'Arsenal és un bon equip i tot i que el Barça el supera sempre en els últims enfrontaments, és un rival molt perillós. I més al seu camp.

Però ahir el Barça va estar molt bé en totes les línies. Des de Ter Stegen, amb les seves habituals grans aturades europees, fins al trident. I per sobre de tots, Leo Messi. L'argentí es va tornar a exhibir per trencar,en podríem dir així, dos maleficis. El Barça no havia guanyat mai l'Arsenal a l'Emirates i ell no havia estat capaç de marcar mai un gol a Cech quan s'havien vist les cares en els Barça-Chelsea. Doncs ahir va posar fi a tot. Dos reptes més assolits. Primera victòria a l'Emirates Stadium i dos gols marcats contra el porter txec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)