Editorial

L'EDITORIAL

Florentino i Cristiano, un mal exemple

El principal problema
del Madrid no és quedar-se una altra temporada sense lliga, sinó el poder omnipotent
de Florentino

El principal problema del Real Madrid ara mateix no és que tingui la lliga virtualment perduda sinó la inestabilitat que s'ha enquistat en el club. El principal responsable n'és Florentino Pérez, lògicament. Que es fica en les decisions esportives del primer equip ja no és una llegenda urbana. Ho va reconèixer l'anterior entrenador, Rafa Benítez. Quan un dirigent demana als tècnics que juguin uns futbolistes concrets per raons econòmiques o mediàtiques està posant la primera pedra d'un fracàs a curt, mitjà o llarg termini. Però el del president no és l'únic problema. Ja vam veure ahir com les gasta Cristiano Ronaldo fora del camp, acusant els seus companys de no tenir prou nivell per jugar al seu costat. Tota una bomba de rellotgeria al vestidor i un menyspreu sense precedents als joves del planter que ahir van intentar la remuntada.

El tercer problema el té l'equip a la banqueta i es diu Zidane. Les expectatives que va generar la seva arribada eren completament exagerades. Essent un entrenador novell i sense experiència haurà de suportar les mateixes pressions que Benítez i mantenir el seu estatus d'insubornable. No només necessita que l'equip guanyi algun títol sinó que se li demana que apliqui un model de joc semblant al de l'etern rival, el FC Barcelona. El Madrid, com gairebé sempre, està abocat a aferrar-se a la lliga de campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)