Editorial

L'EDITORIAL

Des d'aquell 3 d'octubre a Sevilla

Els rècords no donen títols, però si estàs 34 partits, o més, sense perdre,
és molt probable que en guanyis algun

El 3 d'octubre de l'any passat, el Barça perdia 2-1 contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán. Era el setè partit de lliga que jugava i al final de la jornada, l'equip de Luis Enrique era quart, amb 15 punts, empatat amb el Real Madrid i el Celta, i a un punt del Vila-real, que era el líder. Aquell partit de Sevilla va ser el primer que el Barça va jugar sense Messi, que s'havia lesionat contra Las Palmas en la jornada anterior. El Barça va tenir moltes ocasions, però va perdonar i va acabar perdent.

Diumenge, el Barça es va retrobar amb el Sevilla al Camp Nou una volta després. En acabar la jornada, el Barça és líder amb 66 punts, 8 més que l'Atlético, 12 més que el Real Madrid i 14 més que el Vila-real. En aquestes dinou jornades entre els dos partits contra el Sevilla, el Barça ha guanyat setze partits i n'ha empatat tres. 51 punts dels 57 possibles i el Barça, directe cap al títol de lliga. I per arrodonir-ho, la victòria contra el Sevilla va significar el 34è partit seguit invicte, fita que iguala el rècord històric del futbol espanyol.

Luis Enrique afirma que els rècords no li diuen res, però aquests 34 partits sense perdre han portat el Barça fins a la final de la copa, a tenir ben encarrilats els vuitens de final de la Champions i a gaudir d'un avantatge còmode en la lliga. Els rècords no donen títols, però si estàs 34 partits, o més, sense perdre, és molt probable que en guanyis algun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)