Editorial

L'EDITORIAL

El nou Palau, un projecte imprescindible

Les instal·lacions al voltant del Camp Nou han quedat obsoletes més enllà de les exigències que fa l'Eurolliga

La principal raó per la qual el FC Barcelona necessita un nou pavelló de bàsquet és ben coneguda, les exigències de l'Eurolliga que li demanen que la seva instal·lació estigui a l'alçada del que requereix la normativa, o sigui un mínim de 10.000 espectadors. Però el club necessita modernitzar totes les instal·lacions que té al voltant del Camp Nou per molts altres factors i el primer és perquè les actuals estan quedant obsoletes amb l'estil de club que s'està projectant de cara al segle 21.

El canvi del Miniestadi per un pavelló és una exigència que va més enllà de la resposta del referèndum. És la lògica dels temps que vivim. I també ho és el control de la despesa en tots els àmbits. Per tant farà bé la junta de respectar els 90 milions de pressupost que s'han destinat a aixecar les noves instal·lacions.

S'agraeix l'esforç, veurem si es fa realitat, de demanar als arquitectes del nou Palau que respectin l'ànima de l'actual instal·lació, que s'ha guanyat a pols la llegenda de ser un terreny de joc sovint inexpugnable per la pressió ambiental de l'afició local. En cap moment s'ha posat en discussió la viabilitat econòmica de les seccions professionals. I això és clar. De fet, s'està demostrant que amb una bona gestió es pot mantenir un equip de futbol que ho guanyi absolutament tot i al mateix temps tenir grans equips professionals de bàsquet, handbol, hoquei sobre patins i futbol sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)