Editorial

L'EDITORIAL

Si és un dia de rècord, Messi fa tres gols

Com va fer el 2012 quan va superar César Rodríguez com a màxim golejador històric del Barça fent tres gols al Granada

El Barça va superar dijous al vespre a Vallecas el rècord de partits invicte en totes les competicions d'un equip de la lliga espanyola que tenia el Real Madrid de Leo Beenhakker des de la temporada 1988/89. Aquell equip, el de la quinta del Buitre, va encadenar 34 partits sense perdre, i el Barça de Luis Enrique 2015/16 ja n'acumula 35, amb 29 victòries i sis empats des que va perdre al camp del Sevilla el 3 d'octubre de l'any passat. És més, des que el Barça va guanyar el mundial de clubs al Japó al desembre, només l'Espanyol en la lliga, a Cornellà-el Prat, i el València en la copa –en la tornada després del 7-0– han aconseguit arrencar un empat a l'equip de Luis Enrique. La resta d'equips han perdut.

El Barça va aconseguir el rècord d'imbatibilitat amb un triomf contundent, un 1-5, que dóna més brillantor a la fita. I, com sempre que hi ha una jornada històrica, Messi hi va contribuir amb tres gols. Com va fer el 2012 quan va superar César Rodríguez com a màxim golejador històric del Barça fent tres gols al Granada al Camp Nou. O el 2014, quan amb només quatre dies de diferència va superar Zarra i Raúl González com a màxims golejadors de la història de la lliga espanyola i de la lliga de campions. La primera fita, Messi la va aconseguir marcant tres gols al Sevilla al Camp Nou, i la segona, fent tres gols a l'Apoel, a Nicòsia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)