Editorial

L'EDITORIAL

El primer gran objectiu ja està assolit

Ara el Barça d'handbol és
a només dos partits de poder tornar
a jugar la final a quatre de
la màxima competició europea

El Barça d'handbol va aconseguir ahir el primer gran objectiu de la temporada: acabar primer del seu grup de la lliga de campions. Un primer lloc que aquest any, amb el nou format de la competició, té premi. I no un premi qualsevol, sinó que és estalviar-se haver de jugar l'eliminatòria dels vuitens de final i accedir directament als quarts de final. No haver de jugar dos partits més en la competició europea és molt positiu en una temporada tan carregada com aquesta i el Barça ha treballat molt per aconseguir-ho. Ara el Barça és a només dos partits de poder tornar a jugar la final a quatre de la màxima competició europea i defensar el títol que va guanyar l'any passat.

La lliga de campions 2015/16 està essent la més dura de la història. No només perquè hi ha més equips potents, procedents de diferents lligues, que en altres temporades, sinó perquè ja és gairebé una autèntica lliga europea, tot i que encara els equips no juguen tots contra tots. El Barça va tancar ahir la lligueta de 14 partits amb 11 victòries, un empat i dues derrotes. En l'altre grup, el líder –que serà el PSG francès o el Veszprém hongarès, avui se sabrà– també haurà perdut un mínim de dos partits en aquesta lligueta. L'any passat, el Barça va empatar un partit i en va perdre un altre en tota la competició, i els dos partits que no va guanyar van ser de la primera fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)