Editorial

L'EDITORIAL

Tres punts més d'un equip sòlid i brillant

A Vallecas i a Ipurua tot ha estat diferent. El Barça ha controlat aquests dos partits com i quan ha volgut i sense patir gens

El Barça no va dubtar ni un instant a Ipurua en el partit contra l'Eibar. Luis Enrique i els jugadors tenien clar què calia fer per sumar tres punts més i ho van fer. Com ja van fer dijous passat al camp del Rayo Vallecano. Aquestes dues victòries lluny del Camp Nou, amb nou gols a favor i tan sols un en contra, han esvaït els dubtes que havia generat el rendiment de l'equip a domicili en els partits als camps del Màlaga, el Llevant i Las Palmas, tres partits en què el Barça va guanyar, però no va convèncer.

A Vallecas i a Ipurua tot ha estat diferent. El Barça ha controlat aquests dos partits com i quan ha volgut i sense patir gens ni mica. I Messi ha tornat a brillar amb joc i gols, demostrant que quan l'equip el necessita, rendeix igual a l'Emirates que a Ipurua. I fa gols i passades que decideixen partits. El Real Madrid, encara que fes set gols al Celta, segueix a dotze punts –quatre partits– de diferència i l'Atlético és l'únic que aguanta, de lluny, el ritme dels blaugrana.

El Barça ha posat la directa cap al títol de lliga, perquè, malgrat que tot està per fer, a banda de la diferència que té, cal veure com afronta els partits. I a sobre, aquesta setmana, després de molt de temps, només haurà de jugar un partit. El de dissabte vinent contra el Getafe. Una mica de descans, físic i mental, per continuar encara més forts cap a la recta final de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)