Editorial

L'EDITORIAL

Ja hem vist com serà el nou Camp Nou

Ara el club
té una feinada de por.
Trobar un patrocinador, reduir el deute i tancar acords amb l'Ajuntament i els veïns

La firma japonesa Nikken Sekkei serà l'encarregada de portar a terme la reforma del Camp Nou, que costarà al voltant de 400 milions d'euros i que hauria d'estar enllestida l'any 2021. El Barça va decidir dimarts a la nit quin era el projecte guanyador d'un concurs en què van participar tres estudis arquitectònics més. La decisió final ha estat envoltada de polèmica, perquè el web de La Vanguardia va anunciar quin era el projecte guanyador quan, en teoria, encara s'estava decidint. Ahir, el directiu comissionat de l'Espai Barça, Jordi Moix, va dir que la filtració havia estat un pronòstic que havia fet La Vanguàrdia i que l'havia encertat, una valoració semblant a la que es va fer des del Col·legi d'Arquitectes. En tot cas, no ajuda gens a la imatge del Barça el que va passar dimarts a la nit.

Sigui com sigui, els aficionats ja han pogut veure les imatges virtuals de com serà el nou Camp Nou. Ara el club té una feinada de por. Tot el projecte de l'Espai Barça –en què també s'inclou el nou Palau Blaugrana– costarà uns 600 milions d'euros. A partir d'ara, el Barça ha de trobar un patrocinador que doni nom al Camp Nou –i aporti una morterada de milions–, reduir el deute del club per sota dels 200 milions –ara supera els 300– per poder tornar a endeutar-se i tancar acords amb l'Ajuntament de Barcelona i els veïns de les Corts. Tota una feinada. Una odissea cap al 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)