Editorial

L'EDITORIAL

El cas Neymar agafa una nova perspectiva

Ahir molta gent es preguntava
si la justícia és diferent a Barcelona
que a Madrid, però no es tracta d'això

El FC Barcelona; el seu president, Josep Maria Bartomeu, i el seu antecessor en el càrrec, Sandro Rosell, poden respirar una mica més tranquils. Si més no durant un temps. L'Audiència de Barcelona va estimar ahir el recurs del Barça, que demanava anul·lar totes les actuacions que havia fet l'Audiencia Nacional des que el cas va tornar a Barcelona. D'aquesta manera, tots tres van deixar d'estar acusats pels cas fins que la fiscalia i l'Advocacia de l'Estat reformulin els seus escrits d'acusació i tot el procés torni a començar, però ara a Barcelona. Recordem que el mes de maig passat, l'Audiencia Nacional ja va acceptar traslladar el cas Neymar a Barcelona, tal com el Barça havia demanat des del primer moment.

Ahir molta gent es preguntava si la justícia és diferent a Barcelona que a Madrid, però no es tracta d'això. Es tracta que totes les actuacions s'han de reformular i ja sabem que les coses en la justícia no són matemàtiques, que allò que tot depèn del color amb què es miren acostuma a funcionar.

Sigui com sigui, el Barça, Bartomeu i Rosell ja tenen el cas on volien. Fa molt temps, Josep Maria Bartomeu ja va dir que tot plegat quedaria en no res. Ahir, el Barça va obtenir una petita victòria, la segona després del trasllat del cas a Barcelona, però el joc encara no s'ha acabat. Ni de bon tros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)