Editorial

L'EDITORIAL

Un retorn amb molt bones sensacions

Luis Enrique, sempre tan prudent, va tenir ahir un moment per a l'optimisme, afirmant que el que ha d'arribar fa bona pinta

El Barça torna avui a la competició sis dies després d'haver disputat l'anterior partit, un fet insòlit des que va començar l'any 2016, en què ha jugat dos partits per setmana. De fet, el Barça no tenia tants dies entre dos partits des de finals del 2015, quan hi va haver deu dies entre la final del mundial de clubs i el partit contra el Betis al Camp Nou.

El Getafe no hauria de ser avui cap obstacle perquè el Barça afegeixi un partit més a la seva ratxa d'imbatibilitat i arribi als 37 i també acumuli 12 victòries seguides en la lliga. El Barça està en ratxa, en un moment dolç i no s'ha de desaprofitar. El mateix Luis Enrique, sempre tan prudent, va tenir ahir un moment per a l'optimisme, afirmant que el que ha d'arribar fa bona pinta. L'entrenador asturià va afegir, tot seguit, només faltaria, que al mateix temps el que queda és el més difícil.

El partit d'avui contra el Getafe tanca una fase còmoda de partits de lliga contra equips de la zona baixa, en què el Barça ha golejat el Rayo i l'Eibar. Dimecres vinent torna la Champions amb la tornada contra l'Arsenal al Camp Nou i, després, dos partits complicats en la lliga, a Vila-real i al Camp Nou contra el Real Madrid. Luis Enrique també va dir ahir que veia l'equip amb les mateixes sensacions que l'any passat. Ara només cal confirmar-ho. I el primer pas és guanyar avui el Getafe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)