Una nova cita amb els quarts de final

El gran partit de la tornada dels vuitens
es va viure, però, a Munic, amb una
gran remuntada del Bayern de Pep Guardiola

El Barça jugarà els quarts de final de la lliga de campions per novena temporada consecutiva. L'equip de Luis Enrique ho tenia tot a favor després del 0-2 que havia aconseguit a l'Emirates en l'anada, i ahir va certificar la classificació en un partit en què l'Arsenal va demostrar que no es rendeix mai i en què va sortir decidit a intentar la remuntada. El partit d'anada i tornada, sense control, que va plantejar Arsène Wenger va ser acceptat pel Barça, que va patir en algunes fases del matx per la perillositat –sense encert en la rematada, això sí– del seu rival.

El Barça no va fer un gran partit, però tot i el descontrol va tenir en Ter Stegen un gran baluard sota els pals, i el potencial del seu trident atacant va acabar decidint. Un gol de Neymar, un altre de Luis Suárez i un tercer de Messi van posar el 3-1 definitiu en el marcador. Un gol de cadascun dels tres cracs atacants del Barça.

El gran partit de la tornada dels vuitens es va viure, però, a Munic. El Bayern de Pep Guardiola va ser capaç de remuntar un 0-2 a la Juventus que el deixava fora d'Europa. Müller va forçar la pròrroga al límit, i en el temps afegit Thiago Alcántara i Coman van posar el 4-2 definitiu que donava la classificació als alemanys, que van estar eliminats durant molts minuts, però que al final van treure el seu futbol i tota la seva gran capacitat competitiva.