Editorial

L'EDITORIAL

Un partit que pot ser definitiu

La lliga no se li pot escapar, al Barça, però una victòria avui restaria transcendència –pel que fa als punts– al clàssic del 2 d'abril

El Barça donarà un cop definitiu a la lliga si és capaç de guanyar aquesta tarda al camp del Vilareal. La inesperada derrota de l'Atlético de Madrid ahir a El Molinón contra l'Sporting deixa l'equip de Luis Enrique en disposició d'augmentar fins a 11 punts el seu avantatge respecte al segon classificat. Per aconseguir-ho, el Barça ha de guanyar en un camp molt complicat contra un equip que està fent un molt bon campionat i que és quart de la lliga, una posició que li permetria jugar la Champions la temporada vinent.

Luis Enrique va refermar ahir el seu discurs que tot està molt a prop però que tot està encara per decidir. La seva compareixença davant la premsa va ser abans de la desfeta de l'Atlético a El Molinón, però segurament hauria dit alguna cosa molt semblant si hagués sabut que els colchoneros perdrien a Gijón.

Si el Barça guanya avui, tindrà 11 punts més que l'Atlético quan faltaran vuit jornades per al final. Si empata, seran nou punts d'avantatge. I si perd, serà la mateixa diferència amb un partit menys per jugar. La lliga no se li pot escapar, al Barça, però una victòria avui restaria transcendència –pel que fa als punts– al clàssic del 2 d'abril, només tres dies abans de l'anada dels quarts de la Champions contra l'Atlético, i permetria a Luis Enrique moure encara més les seves peces en aquesta dura recta final de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)