Editorial

L'EDITORIAL

Una Volta a Catalunya molt atractiva

Els vencedors del Tour, el Giro i la Vuelta del 2015 estaran avui a la línia de sortida de la Volta, a Calella

Chris Froome, Alberto Contador i Fabio Aru, els guanyadors de les grans curses per etapes de l'any 2015 estaran avui a Calella en la línia de sortida de la 96a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. Al costat dels vencedors del Tour, el Giro i la Vuelta hi seran també el català Joaquim Rodríguez, el colombià Nairo Quintana i el vencedor de la Volta de l'any passat, l'australià Richi Porte. Una participació de luxe per a una cursa que es va disputar per primera vegada l'any 1911 i que és la quarta cursa per etapes més antiga de les que es corren, només rere el Tour (1903), la Volta a Bèlgica (1908) i el Giro (1908). La Vuelta a Espanya és del 1935.

La Volta no és, obviament, un dels grans objectius en les temporades de les estrelles del pilot, però sí que els serveix com a banc de proves per valorar el seu estat de preparació i dels seus rivals. Les etapes de dimecres i dijous, amb les dues jornades pirinenques fan preveure ciclisme del bo i només les condicions meteorològiques ho podrien esgarrar.

La Volta 2016, a més, servirà perquè els aficionats catalans puguin veure en directe els seus corredors, ja que serà la més catalana, pel que fa a la participació, dels últims anys. Fins a sis ciclistes catalans prendran la sortida avui a Calella amb la intenció d'arribar diumenge a creuar la línia final a Barcelona, al circuit de Montjuïc, tradicional final de la Volta els últims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)