Editorial

L'EDITORIAL

L'Atlètic torna a aspirar al títol europeu

Tres clubs catalans –l'Egara, l'Atlètic Terrassa i
el Polo–
han guanyat algun cop
la copa d'Europa

L'Atlètic Terrassa serà l'únic representant català en la final a quatre de l'Euro Hockey League (EHL) que es jugarà a Barcelona els dies 14 i 15 de maig. Serà la primera vegada que el club egarenc jugarà la fase final de la màxima competició europea d'hoquei sobre herba des del canvi de format del torneig, la temporada 2007/08. El Polo i l'Egara s'han quedat a mig camí en les dues eliminatòries que s'han jugat els darrers dies a Amsterdam. El Polo va acaronar ahir la classificació i hauria estat un gran èxit per a l'hoquei sobre herba català tenir dos representants en la final a quatre, més encara si tenim en compte que aquest any es disputa a Barcelona.

No va poder ser i l'Atlètic Terrassa serà l'equip que intentarà fer reviure als aficionats la glòria d'aquest esport. Recordem que l'Egara va guanyar les dues primeres edicions de la copa d'Europa, els anys 1969 i 1970, –que la federació europea no considera oficials–, que l'Atlètic en va ser campió el 1985 i el 1998 i que el Polo, el 2004, va ser l'últim campió europeu d'hoquei sobre herba català. Feia sis temporades, des que el Polo va acabar quart en l'edició del curs 2009/10, que cap equip català no arribava tan lluny en la màxima competició europea. L'Atlètic, amb els dos títols esmentats i set finals més jugades, és un dels clubs històrics de la copa d'Europa, a la qual ara ha tornat per la porta gran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)