Editorial

L'EDITORIAL

El rugbi té una cita al Camp Nou

Competir
amb el futbol en general i amb el Barça en particular és impossible, però qualsevol ocasió és bona per fer promoció

El Camp Nou viurà el dia de Sant Joan una nova jornada històrica. Aquesta vegada, però, no serà amb el Barça ni amb una pilota de futbol com a protagonistes. El 24 de juny, el coliseu blaugrana serà l'escenari de la final de la lliga francesa de rugbi, el Top 14. A hores d'ara, totes les entrades, unes 80.0000, que es podien posar a la venda ja estan exhaurides i les que resten, fins a la màxima capacitat de 98.000 espectadors, estan en espera que se sàpiga quins són els dos equips finalistes. Totes aquestes dades fan que a hores d'ara ja estigui assegurat que al Camp Nou hi haurà la major entrada de la història en un partit de rugbi entre dos clubs. El rècord està en els 84.068 espectadors que van presenciar un Saracens-Harlequins de la lliga anglesa a Wembley el 2015.

El rugbi no és un esport de masses a Catalunya, tot i la seva llarga tradició, i una jornada com la que es viurà al Camp Nou el dia de Sant Joan hauria d'ajudar a fer-lo una mica més popular. Competir amb el futbol en general i amb el Barça en particular és impossible, però qualsevol ocasió és bona per mirar de promocionar un esport, en aquest cas el rugbi. L'afició catalana al rugbi, que n'hi ha, i de fidel, no pot desaprofitar l'ocasió del Camp Nou. Més encara tenint present el record de les dues grans cites que va protagonitzar la USAP de Perpinyà a l'estadi Lluís Companys els anys 2011 i 2012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)