Editorial

L'EDITORIAL

Emocions al Camp Nou, però també passió

I, com bé va recordar ahir Luis Enrique, el millor homenatge que el Barça pot fer a Cruyff és guanyar el Madrid

El Camp Nou viurà aquest vespre una jornada plena d'emocions. El Barça rep el Real Madrid en un partit que serà el primer que l'equip blaugrana juga després de la mort de Johan Cruyff i en què suposarà un gran homenatge al geni holandès. El Barça lluirà una samarreta especial amb un agraïment a Cruyff, el Camp Nou mostrarà un mosaic en honor a l'holandès i tots els presidents del Barça que estan vius estaran junts a la llotja, al costat de les màximes autoritats del país. Johan Cruyff, que va rebre el comiat dels aficionats a l'espai que el club va habilitar al Camp Nou, serà avui recordat en el que va ser el seu hàbitat durant tota la seva vida: un camp de futbol.

Però, a més del record a Cruyff, avui al Camp Nou hi ha en joc tres punts molt importants per a la lliga. El Barça té un clar avantatge respecte a l'Atlético i al Madrid, i un triomf avui el catapultaria cap al títol. I, com bé va recordar ahir Luis Enrique, el millor homenatge que el Barça pot fer a Cruyff és guanyar el Madrid. També Luis Enrique va assegurar que no hi ha clàssics descafeïnats, que el que més agrada als aficionats del Barça és guanyar el Madrid –i viceversa– i que els seus homes ho posaran tot al camp per guanyar. I els aficionats també ho faran a la grada. No només hi haurà emocions i sentiments avui al Camp Nou. També la passió i la rauxa que no pot faltar en cap clàssic. Tampoc avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)