Editorial

L'EDITORIAL

I la UEFA fa canviar les samarretes

Abans es reconeixien quins equips jugaven un partit només veient la samarreta. Ara costa cada cop més

La samarreta del Barça és blaugrana. La de l'Atlético de Madrid, blanca i vermella. La UEFA considera que amb aquests equipaments hi podria haver problemes de visibilitat en la retransmissió dels partits dels quarts de final de la Champions que els ha d'enfrontar i obligarà els dos equips a jugar amb la seva segona samarreta. En el cas del Barça, la groga amb la senyera a l'esquena i en el cas de l'Atlético, la de color blau fosc. I en els dos partits, tant al Camp Nou com al Vicente Calderón. Per tant, ni el Barça ni l'Atlético jugaran amb les seus colors històrics al seu camp.

Per molt que hi rumiem, no acabem de veure quins problemes de colors hi ha quan s'enfronten el Barça i l'Atlético. És evident que hi ha més contrast entre el groc i el blau fosc, però encara és més evident que potser seria hora que els clubs comencessin a dir no a algunes concessions que fan. Els clubs no van néixer ahir i tenen els símbols que tenen. No els que ara convenen més a les televisions. Posats a exagerar, per què no fan que sempre el club local jugui de clar –blanc, per exemple– i el visitant de fosc –negre– i l'àrbitre, de groc llampant? No hi hauria cap problema en la retransmissió, però tots els partits serien iguals. Abans es reconeixien els equips només veient la samarreta. Ara costa cada cop més. I és la UEFA la que embolica la troca, en comptes de ser fidel a la història del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)