Editorial

L'EDITORIAL

El Nàstic i el Girona, amb dret a somiar

Que dos dels tres equips catalans
que juguen
a segona A estiguin en condicions de pujar és una gran notícia per al futbol català

Els equips que lluiten per aconseguir l'ascens a la primera divisió, ja sigui per la via directa o per la via de la promoció, consideren que tant el Nàstic com el Girona tenen possibilitats de lluitar per l'ascens. Més el Nàstic, més ben classificat, al qual atorguen el dret a somiar en l'ascens directe, mentre que la progressió del Girona en les últimes jornades li ha fet recuperar molt crèdit.

Que dos dels tres equips catalans que juguen en la segona divisió A estiguin en condicions de pujar a la màxima categoria quan queden deu jornades per acabar la lliga és una gran notícia per al futbol català. La lluita desesperada del Llagostera per eludir el descens seria l'altra cara.

La igualtat que hi ha en la lliga, amb tres punts entre el cinquè i el tretzè classificat i quatre entre el líder i el tercer, fa que ara mateix hi hagi molts equips que puguin somiar rebre el Barça o el Real Madrid la temporada vinent. El Nàstic, en el retorn a la categoria de plata, és tercer, el millor dels catalans i està fent una gran temporada que el converteix, sense dubte, en l'equip revelació. Per al Girona, bregar per arribar a dalt de tot és una cosa coneguda en les últimes temporades, però aquest cop hi estan lluitant venint des del darrere, una gran reacció després d'un inici de lliga molt dolent. Queden deu partits i tot per decidir, però ningú traurà al Nàstic i el Girona el seu dret a somiar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)