Editorial

L'EDITORIAL

El Barça fa la feina lluny del Palau

El 66-92 d'ahir a la pista del Lokomotiv Kuban és una bona demostració del que pot fer aquest equip

El Barça de bàsquet té a les seves mans tornar a jugar la final a quatre de l'Eurolliga de bàsquet. L'equip de Xavi Pascual va aconseguir ahir l'objectiu amb què va viatjar fins a Krasnodar per jugar els dos primers partits de l'eliminatòria dels quarts de final: guanyar un partit. Amb el factor pista en contra, l'única manera d'arribar a la final a quatre era guanyar un dels dos primers partits, ja que comptar a vèncer un cinquè a pista contrària sembla una mica agosarat. I ho va fer. El 66-92 d'ahir a la pista del Lokomotiv Kuban és una bona demostració del que pot fer aquest equip. Guanyar lluny del Palau a Europa ha estat l'assignatura pendent dels blaugrana durant tota l'Eurolliga. Per això van començar aquesta eliminatòria amb el factor pista en contra.

Arreglat aquest contratemps amb el triomf d'ahir a Krasnodar, el Barça ha de fer valer ara la seva fortalesa al Palau Blaugrana per vèncer dues vegades més el conjunt rus –serien tres victòries seguides, una fita que sempre és molt difícil d'aconseguir– i plantar-se de nou entre els quatre millors equips d'Europa.

No es pot negar la irregularitat del Barça a Europa aquest any –al contrari del que fa en la lliga ACB–, però un cop arribada l'hora de la veritat, l'equip de Xavi Pascual ha de treure tot el seu potencial i permetre's somiar a fer alguna cosa gran a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)