Editorial

L'EDITORIAL

L'esforç del CN Mataró l'ha portat a l'èxit

Ja fa temps que a Mataró poden inflar el pit amb Marta Bach i Roser Tarragó, dues jugadores
de la casa campiones
del món

La victòria del Centre Natació Mataró en la copa LEN de waterpolo femení és una gran notícia per a l'esport català. Que un club de fora de la capital catalana guanyi una competició europea no és cap novetat en l'esport femení, ja que són justament equips no barcelonins –el CN Sabadell en waterpolo i el CP Voltregà en hoquei sobre patins– els que poden lluir guardons de les màximes competicions continentals del seu esport.

Ara s'hi ha afegit La Sirena CN Mataró, un club que no havia guanyat mai cap títol i que ara n'ha sumat dos en sis dies. L'aposta del club maresmenc pel waterpolo femení, que ja fa anys que dura, ha donat finalment el seu fruit amb guardons col·lectius. Perquè ja fa temps que a Mataró poden inflar el pit amb Marta Bach i Roser Tarragó, dues jugadores de la casa que han estat campiones del món i subcampiones olímpiques amb la selecció espanyola i que ara han pogut triomfar també defensant els colors de l'equip on es van formar i que les ha vist créixer.

I el cap de setmana que ve arribarà la segona gran cita, amb la final a quatre de l'Eurolliga femenina en què l'Astralpool CN Sabadell buscarà a casa la seva quarta –aviat és dit– copa d'Europa. Les vallesanes, destronades pel Mataró en la final de la copa després de sis anys imbatudes, estan disposades a seguir fent història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)