Editorial

L'EDITORIAL

El Barça sap reaccionar a Riazor

L'equip de
Luis Enrique no va necessitar fer una exhibició de futbol per destrossar
0-8 el Deportivo
a Riazor

El Barça va superar, i amb molta solvència, la primera de les cinc finals que ha de jugar, i guanyar, en la lliga per ser campió. L'equip de Luis Enrique no va necessitar fer una exhibició de futbol per destrossar 0-8 el Deportivo a Riazor, però va recuperar gairebé totes les qualitats que l'havien portat a estar 39 partits sense perdre: pressió, control del joc, solvència defensiva i una immensa efectivitat en atac.

Luis Enrique va dir en la roda de premsa de Riazor que no havia vist gran diferència entre el que els seus jugadors van fer ahir i el que havien fet contra el València, tret que ahir van recuperar l'efectivitat de cara a porteria. I aquesta efectivitat va tenir un nom, el de Luis Suárez, que va fer quatre gols i ja n'acumula 30 i, a més, va donar tres assistències.

Queden quatre partits per acabar la lliga, i el Barça serà campió si els guanya tots, facin el que facin els seus rivals. El partit d'ahir era clau, i el Barça el va superar amb nota. Els jugadors i els aficionats han recuperat la confiança i tornen a veure el futur amb optimisme. Dissabte al Camp Nou, contra l'Sporting de Gijón, una nova prova, ja que l'Atlético de Madrid no afluixa –va guanyar a San Mamés amb un solitari gol de Fernando Torres– i el Real Madrid, tampoc –es va desfer del Vila-real 3-0 al Bernabéu–. Queden, doncs, quatre jornades de passió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)