Editorial

L'EDITORIAL

270 minuts d'emocions intenses

El Barça jugarà els últims partits amb la pressió dels rivals i amb la pròpia, perquè molts donaven la lliga per guanyada

Per bé o per mal, la lliga de futbol es decidirà en tres jornades que ens portaran a desenllaços llegendaris del campionat en què al Barça tant li ha tocat riure com plorar. L'equip de Luis Enrique s'ha d'aferrar a l'únic avantatge real que té respecte a l'Atlético de Madrid i el Real Madrid, que depèn d'ell mateix. Els dos equips de la capital espanyola, que han encadenat un grapat de victòries, semblen haver arribat amb un plus més d'energia i emotivitat a la recta final, fet al qual ha ajudat, és clar, la classificació per a les semifinals de la lliga de campions. El Barça s'haurà d'acostumar al discurs de la pressió que li arribarà de fora i a la pròpia pressió de perdre una lliga que l'entorn –mai ho van fer els jugadors i l'entrenador– veia guanyada i afrontar cada partit com si fos una final europea.

El Betis, l'Espanyol –al Camp Nou– i el Granada són els rivals que esperen el Barça en aquesta recta final i que intentaran, tots a la seva manera, jugar amb les pors de l'equip blaugrana, que sap que un error més el deixarà sense campionat. És possible que un dels dos equips de Madrid tingui una ensopegada, però és altament improbable que ho facin tots dos. Amb tot, si Messi i Luis Suárez mantenen el nivell de joc dels últims partits i s'hi afegeix, d'una vegada per totes, Neymar, la missió serà complicada però els seguidors podran estar més tranquils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)