Editorial

L'EDITORIAL

Un fracàs que ha de portar canvis

En qualsevol dels grans equips de bàsquet d'Europa es qüestionaria la figura de l'entrenador,
i el Barça és un dels grans

Una vegada consumat el fracàs del Barça Lassa de bàsquet cal analitzar la situació, sobretot a mitjà termini, per construir un projecte que tingui una base sòlida i que no doni una imatge d'inseguretat esportiva permanent, que és la que està oferint l'equip aquestes últimes dues temporades. No cal donar la culpa expressament a ningú. Formar un equip i entrenar-lo és una cosa i que els jugadors no fallin, una altra. Però a l'hora d'emetre un judici esportiu tots tenen la seva part de responsabilitat. Quan es fan anàlisis en calent sempre hi ha el perill de caure en la precipitació del judici, però les dades que donem en l'edició d'avui parlen per si mateixes. L'equip ha fallat gairebé en tots els partits importants i ho ha fet, sobretot, en els minuts decisius. No valen excuses perquè és una situació que es va repetint.

Arribats fins aquí, és lògic que es qüestioni la tasca de Xavi Pascual –es faria en qualsevol dels grans equips d'Europa– i sembla que aquest equip necessita un canvi a final dels curs per tornar a il·lusionar l'afició. Perquè d'això es tracta, de guanyar i també d'il·lusionar. Respecte a quins jugadors són vàlids o no per al futur és una feina que haurà d'entomar la direcció tècnica, però qualsevol cosa que no sigui un canvi brusc serà probablement un error. Quan guanyes pots ser conservador; quan perds, no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)