Editorial

L'EDITORIAL

L'exigència de l'handbol blaugrana

I pel que sembla,
no guanyar
la màxima competició europea empetiteix la resta de títols. I no hauria
de ser així

En només una setmana, l'equip d'handbol del Barça ha guanyat dos títols –la lliga Asobal i la copa del Rei– i ha quedat fora del gran objectiu de la temporada, la final a quatre de la lliga de campions, de la qual no podrà defensar el títol. L'equip que dirigeix Xavi Pascual acabarà la temporada, doncs, havent guanyat els quatre títols en les quatre competicions d'àmbit espanyol que es disputen –lliga, copa, copa Asobal i supercopa d'Espanya– a més de la supercopa de Catalunya.

Qualsevol club signaria fer una temporada com la que ha fet el Barça 2015/16, però l'exigència en l'handbol blaugrana és tan alta que no guanyar la lliga de campions es pot arribar a considerar un fracàs. I pel que sembla, no guanyar la màxima competició europea empetiteix la resta de títols. I no hauria de ser així. De cap de les maneres. Tots estarem d'acord que l'handbol blaugrana s'ha de renovar, i ja s'està fent, però també que mentre es renova s'ha de continuar guanyant. La debilitat de la lliga Asobal fa que ser campió de lliga i de copa sigui més fàcil que anys enrere, però això no hauria de restar cap mèrit al que fa l'equip de Xavi Pascual. Entre altres coses perquè encadena 86 partits guanyats en la lliga Asobal i 115 en totes les competicions espanyoles. D'aquí poc farà tres anys de l'última derrota en aquestes competicions. I això vol dir que no afluixen mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)