Editorial

L'EDITORIAL

Un partit final que val un títol de lliga

El torneig de
la regularitat, el que premia el millor equip en una competició de 38 jornades, es decidirà en els últims noranta minuts

El Barça afronta avui a Granada un partit que val una lliga. El torneig de la regularitat, el que premia el millor equip en una competició de vint equips tots contra tots, en 38 jornades, es decidirà en noranta minuts. En els últims noranta minuts. Com si fos la copa, o la Champions, però sense tota la mística que acompanya les finals de veritat. I a més, el Barça depèn de si mateix per ser campió. S'ho ha guanyat en els 37 partits anteriors. Una victòria més, i la lliga serà blaugrana, faci el que faci el seu únic rival, el Real Madrid, a la Corunya.

També és veritat que si el Barça s'ha de jugar avui la lliga a Granada és perquè va deixar escapar un avantatge que va arribar a ser de dotze punts amb aquella inesperada crisi que va viure el mes d'abril, just quan havia encadenat 39 partits sense perdre, semblava un equip imparable i tothom somiava repetir el triplet. El Barça, però, no era invencible i ho va pagar en la Champions, en què no hi havia marge d'error. Sortosament va saber reaccionar en la lliga i ara arriba al Nuevo Los Cármenes amb quatre victòries seguides i un balanç de 21 gols a favor i cap en contra. Falta un últim esforç, l'últim ball –en la lliga– per a un equip que aspirava a repetir el triplet i ara lluita pel doblet. Avui toca guanyar la lliga a Granada i després preparar la final de la copa contra el Sevilla. Un doblet tampoc no es fa cada temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)