Editorial

L'EDITORIAL

Tothom pendents d'un jutge de Madrid

Fins i tot hi ha una relació d'ensenyes prohibides, feta pel govern espanyol en que l'estelada no hi és

Un jutge decidirà aquest migdia si es podran portar estelades, o no, a la final de la copa que el Barça i el Sevilla jugaran diumenge al Vicente Calderón de Madrid. L'entitat Drets i el FC Barcelona van presentar ahir un recurs contra la decisió de la delegada del govern espanyol a Madrid. Quan avui sapiguem què diu el jutge, s'encetarà una nova etapa en el conflicte que va iniciar dimecres Concepción Dancausa. Llavors serà el moment, depenent del que digui el jutge, de veure com continua aquesta història.

Ahir van continuar les reaccions en els àmbits esportius i polítics i les anàlisis dels experts. Aquests, per regla general, coincidien a dir que no hi ha cap llei que, explícitament, prohibeixi l'exhibició d'estelades en recintes esportius. Fins i tot hi ha una relació d'ensenyes prohibides, feta pel govern espanyol, en què l'estelada no hi és.

Si la prohibició es manté, caldrà veure què fa el Barça. Després del comunicat de dimecres, ahir el club va decidir, finalment, presentar un recurs –com ja havia fet abans Drets–, però també va fer saber que l'equip jugaria la final i que Josep Maria Bartomeu no faria com el president de la Generalitat i l'alcaldessa de Barcelona i sí que aniria al Calderón. També és veritat que el Barça va dir que estarien pendents del que passés avui. Doncs bé, molta gent està pendent del que el Barça farà finalment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)