Editorial

L'EDITORIAL

Retrobament amb comptes pendents

No és exagerat dir que la final d'avui serà el primer partit de màxima exigència per al Real Madrid en tota la lliga de campions

Dos anys després, el Real Madrid i l'Atlético de Madrid es retroben en la final de la màxima competició europea de clubs de futbol. A Lisboa, el 2014, els blancs van guanyar la décima i els matalassers es van quedar amb la mel als llavis per segona vegada. I com el 1974, contra el Bayern, va ser quan ja acaronaven la copa. El gol de Sergio Ramos en el temps afegit va deixar grogui un equip que no va existir en la pròrroga.

Avui l'Atlético, amb Diego Simeone novament al davant, vol canviar la història. L'equip del Cholo té molts arguments per sortir victoriós avui de San Siro. És un conjunt treballat, molt sòlid, acostumat a les finals i que, malgrat la manca de brillantor del seu joc, és extremadament competitiu. El Barça i el Bayern en poden donar fe.

El Real Madrid s'ha plantat en la final sense haver de fer quasi cap sobreesforç. La seva trajectòria fins arribar a Milà no és de les que enorgulleixen, però han arribat a la final. No és gens exagerat dir que la final d'avui serà el primer partit de màxima exigència que l'equip que ara dirigeix Zinedine Zidane haurà tingut en tota la Champions. Els blancs van acabar la lliga amb una gran ratxa de victòries, però sense el títol. A la copa, tothom recorda el que va passar a Cadis amb Txerisev. Per al Real Madrid és guanyar avui i tocar la glòria o tancar un any en blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)