Editorial

L'EDITORIAL

La final que tothom s'esperava

Ara té a la mà poder decidir el títol a la seva pista i trencar una ratxa sense títols massa llarga per al bàsquet blaugrana

El FC Barcelona i el Real Madrid jugaran la final de la lliga ACB per cinquena temporada consecutiva. Cap sorpresa. És la final que tothom esperava quan va començar la temporada, la final entre els dos equips amb més pressupost del campionat i els que tenen més en la història de la competició. Per al Barça serà la desena final consecutiva que juga i en les nou anteriors l'equip blaugrana ha aconseguit quatre títols, sempre amb Xavi Pascual a la banqueta. En aquestes finals entre blaugrana i blancs dels últims anys, en guanya una cadascun. Aquesta temporada tocaria ser campions als catalans...

El Barça va saber fer la feina ahir al Buesa Arena. Va dominar de bon començament, fent valer el seu potencial i aprofitant les limitacions físiques del quadre basc, al qual, aquest cop, no va donar cap oportunitat de ressuscitar, com sí que havia fet en el tercer partit.

L'equip de Xavi Pascual va demostrar a Vitòria que arriba bé a la final contra el seu etern rival i, amb el factor pista al seu favor, pot afrontar amb garanties el duel contra el campió. Aquesta temporada, el Barça ha demostrat una gran fortalesa al Palau Blaugrana, i ara ha de saber treure profit del que s'ha guanyat durant la temporada regular: poder decidir el títol a la seva pista i trencar una ratxa sense títols massa llarga per al bàsquet blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)