Editorial

L'EDITORIAL

Un gol que els trenca els esquemes

Fins i tot havent donat el triomf a Espanya, molts continuaven insultant Gerard Piqué en les xarxes socials

La vida, i també el futbol, fa moltes voltes i ahir n'hi va haver una de ben grossa quan Gerard Piqué va enviar la pilota al fons de la porteria de la República Txeca en l'estrena de la selecció espanyola en l'Eurocopa de França. El partit agonitzava, l'equip de Vicente del Bosque havia fet mèrits per tenir-lo enllestit, però ningú havia pogut batre Peter Cech. Fins que va aparèixer el cap salvador de Piqué. Gol, 1-0 i tres punts al sarró.

La diana la podria haver fet qualsevol altre jugador. El mateix Sergio Ramos, que estava a l'aguait, però va ser Piqué. Aquell jugador del Barça que no calla mai, a qui agrada viure i a qui els aficionats de la roja i de quasi tots els equips de la primera divisió espanyola xiulen cada vegada que poden. Amb la roja, fins i tot en els entrenaments.

Qualsevol jugador dels que eren al camp podria haver fet el gol. I tots l'haurien celebrat més efusivament que no ho va fer Piqué. El central blaugrana es va agafar una mena de revenja amb tots els que l'odien per ser qui és i per ser com és. Fins i tot havent donat el triomf a Espanya, molts el continuaven insultant en les xarxes socials. I molts més encara, en un exercici d'una hipocresia immensa, el victorejaven –sense arribar als nivell amb què haurien alabat Sergio Ramos, per exemple–. Això és el futbol. A veure què passa en el proper partit. Piqué segur que no canviarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)