Editorial

L'EDITORIAL

Bartzokas, un entrenador del nivell del Barça

L'èxit d'haver fitxat el tècnic grec no amaga la sensació que en els últims mesos no hi ha hagut prou diligència en la presa de decisions

Tard, però amb resultats. El fitxatge de Giorgios Bartzokas com a substitut de Xavi Pascual en el primer equip de bàsquet del Barça és una bona notícia. Molt bona. Perquè a aquestes altures les alternatives del nivell del tècnic grec eren escasses, cares (o caríssimes) o directament impossibles. Difícilment un equip de primera fila a Europa deixa escapar el seu entrenador ben entrat el juliol. Ha calgut negociar amb el club rus però ara, tres mesos després d'haver-lo maleït per l'eliminació del Barça en els quarts de final de l'Eurolliga, els barcelonistes tenen molt a agrair al Lokomotiv Kuban.

Amb Bartzokas, el Barça aconsegueix un entrenador respectat a l'Eurolliga, cosa que no sempre és possible però sí molt aconsellable perquè, a final d'any, això suma. El respecte ve de la seva trajectòria, culminada amb l'Eurolliga del 2013, i d'una demostrada capacitat tàctica. En aquest sentit, no serà un tècnic rupturista amb l'etapa de Xavi Pascual.

Amb Bartzokas es pot garantir que la direcció de l'equip no serà de transició. Ara bé, que s'hagi fitxat un entrenador de prestigi no amaga que el Barça ha estat l'últim equip de l'Eurolliga a tenir entrenador i que la sensació és que no hi ha hagut prou diligència en la presa de decisions des que se sabia que Xavi Pascual no continuaria (febrer) i des que Joan Creus, ara fa un any, va anunciar que era el seu últim curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)