Editorial

L'EDITORIAL

Trobarem a faltar molt el Purito

El ciclisme català perdrà un dels millors corredors
de la seva història i,
sens dubte,
el millor
dels últims anys

Joaquim Rodríguez deixarà de ser ciclista professional quan s'acabi la temporada. El Purito ho va anunciar ahir a Andorra, la seva terra d'adopció, en la jornada de descans del Tour. Als 37 anys, i amb disset temporades com a professional a les espatlles, Rodríguez diu que ho deixa després d'haver-ho rumiat molt i perquè vol marxar quan encara està en condicions de lluitar amb els millors, com està demostrant novament en aquest Tour.

Amb l'adéu de Purito el ciclisme català perdrà un dels millors corredors de la seva història i, sens dubte, el millor de les últims anys. Joaquim Rodríguez ha trepitjat el podi de les tres grans curses mundials per etapes –Tour, Giro i Vuelta–, ha guanyat les tres curses professionals catalanes –Volta, Setmana i Escalada–, ha estat dos cops al podi d'un mundial, ha guanyat clàssiques i ha estat el primer del rànquing mundial. I tot això ho ha fet donant espectacle, amb les seves arrencades espectaculars quan la carretera s'enfila cap amunt. I creant il·lusió als aficionats durant tota la temporada, tant en les clàssiques de primavera com en les de tardor, en les llargues jornades del Tour, el Giro i la Vuelta, o corrent a casa en la Volta i en les desaparegudes Setmana Catalana i Escalada a Montjuïc i en els mundials de final de temporada. El Purito sempre hi ha estat. Queden uns mesos per gaudir d'ell. El trobarem a faltar molt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)