Editorial

L'EDITORIAL

Nous defenses, i amb més joventut

Tots dos,
a més, van formar part de la selecció francesa que va guanyar
el campionat mundial sub-20
l'any 2013

El Barça ha anat per feina a l'hora de reforçar la zona més fràgil de l'equip, la defensa. Ahir, el club va confirmar el fitxatge del central francès de l'Olympique de Lió Samuel Umtiti i es va conèixer que té gairebé lligada una altra incorporació per a la defensa, la del lateral del PSG –que ha jugat aquesta última temporada cedit a la Roma– i també francès Lucas Digne. Tots dos són joves i han estat en l'Eurocopa, amb una important aportació d'Umtiti en la recta final del campionat i una presència testimonial de Digne, que no hi va arribar a debutar. Tots dos, a més, van formar part de la selecció francesa que va guanyar el campionat mundial de la categoria sub-20 l'any 2013, en què l'estrella va ser Pogba.

Dos reforços doncs, amb garanties, que caldrà veure com funcionen a la defensa blaugrana que, pel joc de l'equip, té sempre unes característiques especials que no es donen en gairebé cap altre club del món i a les quals costa adaptar-se.

L'arribada d'Umtiti i de Digne suposarà, molt probablement, la sortida de Vermaelen i d'Adriano, la qual cosa significarà un important rejoveniment de la plantilla de Luis Enrique. A més de més joventut, Umtiti i Digne han de ser jugadors que treguin minuts als defenses titulars i que entrin en les rotacions de l'entrenador molt més del que no ho van fer el belga i el brasiler la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)