Editorial

L'EDITORIAL

Sagan, Froome i un altre ciclisme

El gran damnificat
va ser Purito, que va cedir 1:09 i baixa del cinquè
al dotzè lloc de la general, a 1:52 de Froome

Peter Sagan i Chris Froome van protagonitzar ahir un final d'etapa sorprenent en l'arribada del Tour a Montpeller. Quan faltaven 12 quilòmetres per acabar l'etapa, l'eslovac, amb el mallot verd de la regularitat, va veure el moment de marxar cap a la segona victòria parcial, i l'anglès, amb el mallot groc de líder, no va dubtar a seguir-lo. Sagan i Froome, amb un company d'equip cada un, van saber treure profit del vent i del fet que la resta de favorits no estiguessin a l'aguait per revolucionar la cursa. Van arribar a tenir 23 segons d'avantatge, i tot i que al final el botí de Froome només va ser de 12 segons –sis de diferència i sis de bonificació–, el líder de l'Sky va demostrar, com ja va fer baixant el Pèira Sorda, que el Tour es pot guanyar no només atacant en les grans ascensions de les etapes pirinenques i alpines.

El gran damnificat de l'etapa va ser Purito Rodríguez, que va cedir 1:09 i baixa del cinquè al dotzè lloc de la general, a 1:52 de Froome i a 1:33 del tercer classificat. El somni de Purito de pujar per segona vegada en la seva carrera al podi dels Camps Elisis està una mica més lluny, tot i que segur que no es rendirà.

I avui el Tour afronta un dels seus mites, el mont Ventor, malgrat que el fort vent que bufa a la zona ha fet que l'organització hagi decidit retallar sis quilòmetres l'etapa, que no s'acabarà al cim del mont Ventor, sinó al Chalet Reynard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)