Editorial

L'EDITORIAL

El Barça ja comença a treballar

El repte principal per a la nova temporada és recuperar la Champions i revalidar la lliga –i el doblet, si s'escau

El Barça comença avui la pretemporada. Luis Enrique farà avui el primer entrenament amb un grup de jugadors que no van tenir cap compromís amb les seves seleccions durant l'estiu. En els propers dies s'aniran incorporant els jugadors que van disputar la copa Amèrica o l'Eurocopa, excepte Neymar i Rafinha, que encara tenen pendent de disputar els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb la selecció del Brasil.

El Barça és l'últim dels grans equips d'Europa que comença l'activitat. Una anècdota tenint present la densa temporada passada que va viure –conseqüència del triplet aconseguit–. El descans dels jugadors sempre és necessari, i més en un equip d'elit com el Barça. Un equip que està obligat a lluitar per totes les competicions. I la primera serà al mes d'agost amb la supercopa d'Espanya contra el Sevilla. Una competició que la temporada passada no es va guanyar.

El Barça encara està pendent d'incorporar algun reforç i resoldre alguna sortida. L'equip de Luis Enrique necessita reforçar algunes posicions per fer front als nous reptes. El repte principal per a la nova temporada és recuperar la Champions i revalidar la lliga –i el doblet, si s'escau–. Ningú regala res, i
el Barça, a partir d'avui, ha de treballar de valent per continuar guanyant títols i donant alegries esportives als seus
aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)