Editorial

L'EDITORIAL

Luis Enrique, motivat i ple d'ambició

També va ser clar sobre com espera que torni Messi: amb les ganes de jugar a futbol de sempre

Luis Enrique ha tornat a l'activitat amb les piles ben carregades. Si més no, això és el que va demostrar ahir en la seva primera compareixença davant de la premsa. El tècnic asturià, en la tercera temporada al capdavant del Barça, va demostrar que està motivat com mai en l'última de les tres temporades per les quals va signar com a entrenador blaugrana. Luis Enrique va dir que aspiren a tot i que volen recuperar els títols que no van poder guanyar la temporada anterior, en una clara referència a la lliga de campions. L'asturià es va mostrar optimista sobre les possibilitats del seu equip, satisfet amb les incorporacions fetes fins ara, però al mateix temps clar i contundent sobre els temes encara pendents: vol que es quedin els porters, vol un quart davanter i vol que Mascherano renovi. També va ser clar sobre com espera que torni Messi: amb les ganes de jugar a futbol de sempre. L'única pregunta que Luis Enrique va esquivar va ser sobre la campanya de suport a l'argentí a les xarxes socials que ha engegat el club.

Sobre el seu futur, Luis Enrique no es va mostrar gens preocupat i va dir que si l'any següent no continua com a entrenador no serà perquè marxi a algun altre equip, sinó perquè vulgui descansar, però que això no es decidirà fins al final de la temporada. Luis Enrique va deixar clar que viu el present i que és l'única cosa en què pensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)