Editorial

L'EDITORIAL

Després dels periodistes, els aficionats

El Barça
no hauria d'oblidar que, quan li convé, es presenta com “més que un club” i invoca una sèrie de valors

Els aficionats del Barça no podran continuar viatjant en el mateix avió que el primer equip en els desplaçaments. El vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, va confirmar ahir el que feia temps que es comentava. Primer van ser els periodistes, a mitjan temporada passada, els que van quedar fora de l'avió dels futbolistes, i ara serà el torn dels aficionats. Si entre els mitjans de comunicació va caure malament la mesura del Barça, tot fa pensar que els aficionats tampoc veuran amb bons ulls no poder acompanyar l'equip en els desplaçaments.

Jordi Cardoner va explicar que no era cap petició de Luis Enrique, i va argumentar l'exclusió dels aficionats de l'avió amb arguments professionals. Segons Cardoner, tot plegat és conseqüència de la professionalització dels equips. “Els temps canvien. No hi ha cap equip d'elit que ho faci.” Té raó Cardoner, però el Barça no hauria d'oblidar que, quan li convé, es presenta com “més que un club” i invoca una sèrie de valors, com si fossin particulars. I en aquest “més que un club” i aquests valors s'hi inclou la relació dels seus socis –propietaris del Barça, que no és cap societat mercantil– amb els seus jugadors. Una relació que havia estat de proximitat i que en els últims anys s'ha convertit en una relació a distància, via xarxes socials i mitjans de comunicació, com passa en tants i tants altres clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)