Editorial

L'EDITORIAL

Gomes, futur; Mascherano, present

Mascherano és una peça bàsica i la seva renovació hauria de ser una gran notícia per a tots els aficionats

El Barça va presentar ahir el portuguès André Gomes, un migcampista de futur, de 22 anys, que ve a guanyar-se un lloc en el magnífic i atapeït mig del camp del conjunt blaugrana. Una bona incorporació d'un jugador que no havia estat protagonista de cap serial dels que acostumen a precedir els fitxatges, tot i que el Real Madrid també li anava al darrere. El secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, va reconèixer ahir que el portuguès és un jugador que agrada a Luis Enrique i la secretaria tècnica, però que no entrava en la planificació, ni esportiva, ni econòmica. Ha sortit l'oportunitat de fitxar-lo –i pispar-lo al Madrid, de passada– i s'ha aprofitat.

Si André Gomes és una opció de futur, el Barça també va poder anunciar ahir una aposta de present: la renovació de Mascherano. L'argentí ampliarà el contracte amb el Barça fins al 2019, posant punt final a les especulacions sobre la seva marxa aquest mateix estiu. Mascherano és una peça bàsica per a Luis Enrique, i la seva renovació hauria de ser una gran notícia per a tots els aficionats.

El que continua pendent és el quart davanter. Robert Fernández va dir ahir que tenen clar quina mena de jugador volen i que treballen en diferents línies, però que té clar que és difícil trobar jugadors que estiguin disposats a viure sota l'ombra allargada de Messi, Neymar i Luis Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)