Editorial

L'EDITORIAL

Entre el balanç i les xifres de Neymar

Unes xifres, i moltes més, que Susana Monje va explicar amb satisfacció
i que haurien pogut ser encara
millors

La vicepresidenta econòmica del Barça, Susana Monje, va fer ahir el balanç econòmic de la temporada i el va qualificar d'excepcional. Les xifres principals ja les havia avançat el portaveu del club dilluns passat, després que la junta les aprovés. Són números rècord, amb 678,9 milions d'euros d'ingressos i un benefici de 28,7 milions. Unes dades, i moltes més, que Susana Monje va explicar amb satisfacció, i que haurien pogut ser millors –54 milions de benefici– si no hagués estat per l'impacte en els comptes del laude d'obligat compliment sobre els terrenys de Can Rigalt. Monje també va mostrar la seva satisfacció pel control de la despesa i per la reducció del deute, necessari per poder afrontar en els terminis previstos la remodelació del Camp Nou. La junta del Barça està fent els deures en aquests aspectes econòmics tot i l'elevat cost que significa tenir al club alguns dels millors jugadors de futbol del món i que, evidentment, cobren com a tals.

Monje també va donar les noves –i cal pensar que últimes– xifres del controvertit fitxatge de Neymar fa dues temporades. Un cop reformulats els números després del pacte amb la fiscalia, el Barça afirma que el fitxatge de Neymar ha costat al club 19,3 milions i que la resta de diners formen part del salari del jugador, i que va ser una gran operació, encara que tot plegat continuï sent un tema polèmic socialment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)