Editorial

L'EDITORIAL

Uns grans professionals en la dedicació

Els mitjans ens hi bolquem com no fem en altres moments, i la gent vol saber coses d'aquests joves

Joel González, l'únic esportista català que fa quatre anys va tornar dels Jocs de Londres amb una medalla d'or penjada al coll, és avui el protagonista de la sèrie Catalans a Rio amb què aquest diari està donant veu, des del dia 8 de juliol, a alguns dels esportistes catalans –és impossible que hi càpiguen tots– que participaran en els Jocs de Rio de Janeiro. Joel González, campió olímpic i dos cops campió del món i d'Europa de taekwondo, és un dels grans atletes mundials de la seva especialitat, i l'or de Londres li va donar una rellevància social i també publicitària que l'ha ajudat a anar afrontant la seva vida professional al marge de l'esport, tot i practicar un esport minoritari.

Però ja se sap que, cada quatre anys, les medalles olímpiques enlluernen tothom i és la gran ocasió per a esportistes com Joel González –i podríem dir que tots els que han passat, i els que queden per passar, per la secció Catalans a Rio– d'arribar al gran públic. Els mitjans ens hi bolquem com segurament no fem en altres moments, i els aficionats volen saber coses i més coses d'aquests joves que somien la glòria olímpica. Uns joves que mantenen una vida d'esportista professional pel que fa a la seva dedicació a l'entrenament i les competicions, especialment en la recta final de la preparació olímpica, després de quatre anys de feina, que no pas pels rèdits econòmics que obtenen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)